ERDOĞAN'IN MÜTHİŞ SERVETİ! MİLYON DOLAR! - day funny quote

Thứ Hai, 4 tháng 3, 2019

ERDOĞAN'IN MÜTHİŞ SERVETİ! MİLYON DOLAR!

  1. ЅİΨΔH İNCİM: +utkuka siz yavsaksiniz oglum siz 50 tane kelimenin içinden bir kelime çıkarıp ortalık orospulugu yapmayı ıyi bilirsiniz . 3 tane ağacı bahane edip sokmaları yakalamayı ıyi bilirsiniz .
  2. utkuka: Son Osmanlı birşey yazacaksan kendi eleştirdiğini kendin yapıp, ısıtıp bana satma, "boş konuşma". De ki bana evet/hayır böyle bir uygulama daha önce vardı veya yoktu de, konuyla ilgili konuşalım. Ayrıca yazdığın ifadeleri ben yorumumda şahsen kullanmış mıyım? O sözleri kullanana söyle, kendi iddanı savunmak için ben söylemişim gibi yazma.
  3. Kultigin: 10 milyon tl . çok mu yahu. adam maaşını biriktirse bu kadar olur..
  4. Nadide Sönmez: +Tatar Ahmet cekegsiz adam0102 👍
  5. ЅİΨΔH İNCİM: +utkuka eskiden bahanelerde dedikodu yapan kadınlar olurdu Bire bin koyup allayip pullayıp ortaya sallamasyon Işte sizin o kadinlradan hiç farkınız yok Yıllarca muhalefet oldunuz hiç bir icraat yok Yanlışları eleştirmek normal ama aslı olan Ama siz dogruyuda eleştiriyorsunuz . Ulen bu elkeye ufacık bir yararınız yok Bu ülkenin liderine atmadiginiz iftira kalmadı Adamın namaz kılması bile size battı Utanmadan diplomasi yok Yok gürcüstanli Yok gemileri var . Ulen sizde her bok var Bu vatan size kalsa varya Allah iste size o fırsatı vermiyor .
  6. huseyin.hollanda 42: Yakışır baskanima en kiralina binsin
  7. utkuka: Son osmanlı, ayyas chp gibi farklı isimler ile kimliğini gizlemen hoş değil.
  8. Bekir Öztürk: Bu dünyanın en büyük..hırsızı nede olsa gürcü boku
  9. Recep Çetin: Recep Tayyip Erdoğan 1994 yılında İstanbul Belediye başkanı iken,yüzüğünü göstererek " bundan başka servetim olursa,bilin ki çalmışımdır, hırsızlık yapmışımdır" diyordu.25 yıllık siyaset yaşamında bu kadar serveti, milyon dolarları nasıl kazandığını o zaman açıklamak zorundadır...
  10. Nadide Sönmez: Bla BLA BLA bütün baskanlarin bütün cumhurbaskalarini malvarligi ayni merkelin ayligi 25 bin € sen ne zirvaliyorsun.
  11. Tatar Ahmet cekegsiz adam0102: NADIDE birak bunlari Ürumek bedeva ürüdüğü kadar ürüsunler
  12. utkuka: Son Osmanlı adam ol it, ben sana sövdüm mü? Ben mi siz şöylesiniz demişim yoksa sen mi? Bilmediğin insanlar hakkında farazi fikirler yürütüp, ayrımcılık yapma, bence kendi yazdığını bir daha oku! Efendiliğini elden bırakma, ağzını gereksiz yere bozma. İstesem bende sana ana bacı düz giderim ama yazmam, seviye meselesi.
  13. Ali Yılmaz: Erdoğan efendi derdim para olsaydı o kadar beni partiye çağırdınız gelir sizin gibi zengin olurdum ama ben asla kimsenin hakkını yemem kardeşim bunu herkes böyle bilsin
  14. dolar today, dolar hoje, dolar hoy, dolar a peso, dollar tree, dolar tl, dollar general, dolar en colombia, dolar shop, dolar real, dolares, dolar en mexico hoy, dolar turismo, dolar argentina, dolar en peru, dolares a euros, dolar hoje real, dolar paralelo, dolar ne kadar, dollar to euro, servethehome, servetus, servette, servetech, servethehome forums, servetome, servetech llc, servet tazegul, servet cat, servitude, servet cetin, servetie, servetronics, servers, servetogrow, servetus trinity, serviettes, servethehome deals, servetto wardrobe lift, servet latin, recep tayyip erdoğan age, recep tayyip erdoğan twitter, recep tayyip erdoğan enes kanter, recep tayyip erdoğan university, recep tayyip erdoğan height, recep tayyip erdoğan biography, recep tayyip erdoğan kimdir, recep tayyip erdoğan stadium, recep tayyip erdoğan wife, recep tayyip erdoğan facts, recep tayyip erdoğan house, recep tayyip erdoğan and trump, recep tayyip erdoğan kanter, recep tayyip erdoğan donald trump, recep tayyip erdoğan kaç yaşında, recep tayyip erdoğan quotes, recep tayyip erdoğan education, recep tayyip erdoğan son, recep tayyip erdoğan boyu, recep tayyip erdoğan net worth

ERDOĞAN'IN MÜTHİŞ SERVETİ! MİLYON DOLAR!

2,522 views views followers
17 Likes17 Dislikes
Entertainment Upload TimePublished on 7 Dec 2018

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét